BURGERBAR SCHIEDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 624 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgerbar Schiedam. Meer weten? Ontdek meer

5 nov 2022 om 14:13 Chicken burger met gebakken paddestoelen menu besteld. Helaas ware ze niet meer op voorraad.Een medewerker van burger bar had mij gebeld om dit door te geven en om te vragen of ik iets anders wenst. Wat een service. Eten was ook zeer lekker
7 okt 2022 om 20:43 Vies eten te lang gewacht op eten niet te vreten 1ste en de laatste x niet hier bestellen niet aan te raden weg is je geld. Smerig smerig niet bestellen hier
12 sep 2022 om 8:54 Snelle bezorgtijd maar de friet was ontzettend slap en het vet droop er van af.
10 sep 2022 om 8:40 Supersnel bezorgd Krokante patat Lekkere pindasaus Burger zonder pretenties die stukkeb lekkerder was als zaken waar ze er een hoop ophef overmaken en allerlei ingewikkelde ingedrienten op gooien. Als je een burger wil bestellen; bestel hem hier!
9 sep 2022 om 21:11 Kaas leek plastic, gebakken uien slijmerig, broodje doorweekt, vlees zwart geblakerd en te ver door gebakken, bacon smaakloos. Spa blauw = dalphin. De augurk was lekker!
9 sep 2022 om 6:58 Snelle bezorging en het eten was heel lekker!
2 sep 2022 om 22:22 Verrassend snel bezorgd
29 aug 2022 om 19:37 Super snel en onwijs lekker!
27 aug 2022 om 23:02 Dit ontbrak echt in Schiedam. Een lekkere (halal) hamburgertent! Ben blij dat ik op de recensies ben afgegaan en besteld heb. Het was heerlijk! En een vriendelijke bezorger. De bestelling was er heel snel. Ga zo door! Nieuwe favoriet jullie.
22 aug 2022 om 22:05 Heerlijke verse friet en snacks. Er was wat vertraging en we werden hier netjes van op de hoogte gesteld. Zeer vriendelijke bezorger. Echt een aanrader!
19 aug 2022 om 17:03 Deze burger was hajek lekkah, niet normaal.
18 aug 2022 om 23:50 Top service en heerlijk eten